over mij

deed

Na mijn studie Nederlandse Taal en Letterkunde aan de UvA, en een periode als docent Nederlands als tweede taal (NT2) en Communicatie, werkte ik als tekstschrijver en communicatieadviseur voor diverse grotere en kleinere opdrachtgevers. ik schreef teksten, praatte mee over beleidszaken en bedacht en organiseerde campagnes en evenementen voor (lokale) overheidsinstellingen, het bedrijfsleven en het onderwijs.

ben

Als eigenaar van Laboyrie Communicatie / Koog aan Zee ben ik (mede)initiatiefnemer van De Academie voor de Ondernemer. In dat project smeed ik samen met andere gedreven zelfstandigen met verschillende disciplines en expertises plannen voor nauwe samenwerkening: de werkvorm van de toekomst. Zo zijn we het allerbest in staat om startende en ervaren ondernemers te adviseren en coachen in hun ondernemerschap. De idee├źn voor de Academie krijgen inmiddels vorm, de contouren van een eerste aanbod worden zichtbaar, en de doelgoep gaat op zeer korte termijn van ons horen. Locatie: Koog aan Zee.

zal

ik hou er niet van om te ver vooruit te kijken, dus ik beperk mijn vooruiblik maar even tot 2014. In dit lopende jaar zal ik meer communicatieadvies geven. Deels in en ten behoeve van de Academie, deels erbuiten. Deels ongevraagd, grotendeels op verzoek. Organisaties en hun leidinggevenden stimuleren tot meer creativiteit, en hen uitdagen die 'andere kijk' enthousiast, overtuigd en bevlogen toe te passen op hun medewerkers en klanten. En ik zal uiteraard doorgaan met schrijven, van werk- en niet-werkgerelateerde teksten. Zo probeer ik In de maand november als 'participant van NaNOWriMo' (National Novel Writing Month) zo'n 50.000 woorden bij elkaar te schrijven. En werk ik aan een theatertekst. Voorlopige titel: 'De dag dat de koelkast kwam'.